Werkwijzen particulier

Werkwijze voor particuliere klanten

Werkwijze voor particuliere klanten

Kennismaking

voor het filmen van de mooiste dag maak ik graag altijd eerst even kennis. We bespreken jullie wensen en het verloop van de dag goed door zodat alles duidelijk is. Aan de hand van de voorkeuren bepalen we wat voor een reportage voor jullie het meeste aanspreekt.

De trouwdag

Op de trouwdag ben ik alleen of samen met een collega aanwezig om alle mooie momenten van de dag vast te leggen. We rijden zelf naar de verschillende locaties en kunnen naar wens ook de hele ceremonie opnemen. Op deze manier kun je alle mooie woorden, of dat ene grapje gewoon nog eens op nieuw beleven. De start en eindtijd van de opnames bespreken we in de kennismaking.

Montage

Het is nu tijd om al dit moois te verwerken in een film. Op muziek die jullie hebben gekozen monteer ik alles tot een film van 5 a 10 minuten. Ook is het mogelijk om een korte wedding-clip te maken.

Samenwerking met Trouwgeluk

Naast een video reportage van de trouwdag zijn trouwfoto’s natuurlijk niet weg te denken. De samenwerking met de fotograaf kan daarbij een echte meerwaarde zijn. Ik werk erg graag samen van Vincent van Trouwgeluk. Zijn jullie nog opzoek naar een goeie fotograaf dan is Vincent de man die je zoekt!