Portfolio

Zakelijk

Specialist in commercials

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in commercials. In het begin waren deze voornamelijk voor televisie bestemd. In de huidige tijd worden dezelfde video’s ook veel ingezet voor online reclamecampagnes. In een korte tijd de aandacht van de kijker vastpakken en een bedrijf, product of dienst laten zien is een uitdaging. En dat maakt het voor mij extra leuk!

Bedrijfsfilms

Als je de interesse van een mogelijke klant online al hebt weten op te wekken is de bedrijfsfilm de volgde stap. In een korte video je bedrijf laten zien helpt enorm in het creëren van vertrouwen. Geen gepolijste foto’s maar een echt beeld van jouw product of dienst.

Vacature | Werken bij

Werkzoekenden een echt beeld geven van je bedrijf, de cultuur en de werkzaamheden. Door een video bij de vacature onderscheid je je van andere vergelijkbare vacatures. De video’s die ik tot nu toe heb gemaakt zijn vooral voor technische functies omdat deze bedrijven soms lang op zoek zijn naar de juiste kandidaat.

Particulier

Trouwreportages

De mooiste gebeurtenissen voor eeuwig vastleggen. In de loop van de jaren heb ik al een hoop bruidsparen mogen blij maken met een trouwreportage. Met alle moderne technieken film ik, of samen met een collega jullie mooiste dag. Persoonlijke wensen voor een speciaal moment of muziek zijn daarbij erg belangrijk.